Romanul care donează 1 milion de euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame

0
1012
Romanul Care Doneaz 1 Milion De Euro Pentru Refacerea Catedralei Notre Dame

Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, va dona 1 milion de euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame din Paris, ce a fost mistuita de flacari luni seara.

IT-istul a facut anuntul pe scena unui eveniment pentru tehnologie care are loc in Franta.

Daniel Dines, romanul care doneaza 1 milion de euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame
UiPath este o companie romaneasca ce are sediul in Statele Unite si Bucuresti si birouri in sase tari si este specializata in dezvoltarea si vanzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office. Compania a fost fondata in Capitala de romanii Marius Tirca si Daniel Dines, iar din acel moment s-a specializat in dezvoltarea de roboti software care automatizeaza procesele de lucru din companii.

La evenimentul UiPaht Together Paris din Franta, romanul a spus: „UiPath datoreaza multe Frantei si culturii franceze. Este timpul sa dam si noi ceva inapoi Frantei. In numele UiPath, as vrea sa donez 1 milion de euro pentru reconstruirea Notre Dame”. Compania ar putea ajunge in viitorul apropiat la o evaluare de 7 miliarde de dolari, inregistrand numai in 2016 venituri de 3,5 milioane de dolari, de unde se poate deduce ca veniturile startup-ului ar creste cu 5614% in aproape doi ani. De altfel, multi oameni si-au adunat fortele pentru a reconstrui cat mai curand Catedrala Notre Dame.

Altu cu donatiii prima a fost Gabriela Firea vrea sa doneze bani pentru reconstructia Notre Dame acum e asta … lool cu romanii astia ..

Am trait so vad si pe asta …Poi cum in … de nesimtita in loc sa mergi sa donezi la un spital de copii la un olferinat din Romania la un azil politic (si sau) sa cumperi alimente sa iei un sat pe care il vrei tu sa dai la batrani .. tu donezi la biserica Notre Dame care a adunat donatii de peste 700 milioane de euro !!! lool.

Dar asa e in Romania bagam bani in biserici, terenuri de fotbal si etc. Cand ne este foame mergem la biserica sa ne rugam si ne trece foamea aa stai ca nici acolo nu putem merge ca ne fura aia de la intrare … bani pe lumanari si etc … pfoi mor de draci cand vad oameni care nu sunt corecti !!!!