Roxana Pd Crop 1574068783

Desi au avut mai multe conflicte cat timp au fost in emisiune, Roxana si Simina s-au imprietenit destul de mult.

Roxana de la ”Puterea dragostei” a facut anunul

Cele doua s-au imprietenit, insa, destul de mult dupa. Acum, dupa ce Simina a anuntat faptul ca este insarcinata, dar si numele copilului, Roxana a facut si ea marele anunt: 

”Simina, tu esti prima, urmez si eu cu Dominic. Dar cel real in viitor”, a scris Roxana pe o retea de socializare, alaturi de fotografia cu celebra papusa din casa ”Puterea dragostei”.

Cum a reactionat Alex Zanoaga cand a aflat ca va fi TATIC

Cei doi au fost dati de GOL de Jador, iar apoi au recunoscut ca au tinut acest lucru ascuns pentru a se asigura ca sarcina decurge asa cum trebuie. 

Alex si Simina au vorbit la ”Teo Show” si despre numele copilului, dar putini stiu ce reactie a avut Alex cand a aflat ca va deveni tatic. Acesta a postat o fotografie reprezentativa: 

Citeste si :  Prima reactie a Siminei, fosta sotie a lui What's Up, dupa ce acesta a fost arestat

Simina: Nu știm sexul. Sperăm să fie băiețel! Alex Zănoagă: Îmi doresc băiat, ca să-l dau la fotbal!

Simina: Știam că sunt însărcinată, dar voiam să știm doar noi și prietenii noștri apropiați! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!

Zănoagă: El a fost mereu invidios pe mine! De când ne-am cunoscut. I-am stricat planurile cu Simina. Nu s-a putut! I-am stricat planurile. Dacă ar fi fost cu Simina, ar fi avut o poveste frumoasă! L-ar fi ajutat mult Simina.

Zănoagă: Eu îmi doream să fie însărcinată!

Simina: Am rămas surprinși amândoi. Eu eram puțin speriată, mă gândeam la sacrificii, mă gândeam dacă va fi totul bine cu sarcina.

Loading...