Roxana de la Puterea dragostei
Roxana de la Puterea dragostei

Ce a transmis concurenta în urmă cu câteva ore. Scandalul sexual al Biancăi Comănici de la Puterea dragostei continuă.

La o săptămână de când au apărut imaginile explicite de la videochat, precum și filmulețele în care face amor cu fostul iubit în fața camerei de filmat, grupurile de susținere sunt împărțite în două tabere. Există extrem de multe persoane care o susțin pe Bianca până la capăt și persoane care nu mai vor să audă de ea.

Printre persoanele care nu au ratat ocazia de a o umili și de a o jigni în fața tuturor a fost și Roxana, cea despre care s-a aflat că a făcut videochat în trecut.

Iubita lui Turcu nu a iertat ieșirea Biancăi, atunci când a râs de trecutul ei și a reacționat dur pe rețelele de socializare, cu un mesaj tranșant:

„Eu da, am făcut în trecut videochat. Dar să fac ce a făcut murătura mea de colegă niciodată. Așa că pipișori vă agitați degeaba și mă p.ș pe voi garantat. Eu mi-am arătat fundul meu superb, nu am luat ciocanul în toate găurile ca și pipișoara voastră și să am iaurt pe față. Vă pup pe portofel”, a scris Roxana pe Instastory, sătulă de tot acest scandal.

Roxana de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce a văzut filmulețele cu Bianca: „Vă agitați degeaba”

Colegii Biancăi de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce au văzut imaginile cu ea de la videochat: „WC public”

Colegii Biancăi au comentat ce a făcut în trecut, de la primele ore ale dimineții.

Imaginile incendiare cu Bianca de la Puterea dragostei făcând videochat au ieșit la iveală, iar colegii concurentei nu au avut milă și l-au atacat pe Livian. Cu Bianca absentă din emisiune, concurenții au reacționat la faptele din trecut ale fostei iubite a lui Livian.

Cea mai vocală dintre concurente a fost Andreea Oprica.

„Ce face ea acolo e WC public. Nu mă interesează public ce face ea”, a tunat și a fulgerat Andreea Oprica.

Nici Turcu nu s-a lăsat mai prejos: