Roxana se intoarce la Puterea dragostei? Primele imagini de la aeroport

0
1006
Roxana Crop 1556353538

Roxana, fosta concurenta de la Puterea dragostei sezonul 1, a postat o fotografie din aeroport cu care si-a pus fanii pe jar.

Fanii au banuit imediat faptul ca Roxana se intoarce in Turcia, la ”Puterea dragostei”. De asemenea, in mediul online exista diverse voci care sustin ca Roxana s-ar intoarce in emsiune pentru None.

Daca este sau nu adevarat, putem afla doar urmarind ”Puterea dragostei”, de luni pana vineri, de la 11:00 si 17:00, pe Kanal D, si in weekend de la ora 16:00.

Roxana i-a atras pe băieți ca un magnet, in primul sezon al emisiunii „Puterea dragostei”.

A fost una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D.

Roxana i-a impresionat pe baieti inca de la intrarea sa in casa cu trupul ei intens lucrat la sala de forta. Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.

De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial. Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.

Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa. Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu.

Dupa despartirea de Mocanu, Roxana s-a indragostit de Iancu, fata de care a avut si inca are sentimente, desi au decis sa puna capat relatiei lor, in urma unor neintelegeri. Dupa despartirea oficiala de Iancu, Roxana a decis sa ramana prieteni și mai mult decat atat, au început o colaborare pe plan profesional, cei doi au acceptat sa apara impreuna în videoclipurile lui Culiță Sterp.