Roxana și Turcu
Roxana și Turcu așteaptă un copil

După ce s-a mai scris despre acest subiect, iată că apar informații că Roxana și Turcu ar aștepta un copil.

După ce Roxana a apărut cu o burtică de gravidă, Reea și Tina au spus, într-un vlog, că Roxana ar putea fi gravidă, având în vedere că ea și Turcu au o relație de mai multă vreme, din vară.

„Roxana și Turcu așteaptă un copil! Roxana și Turcu sunt o relație împreună din vară, Turcu a făcut mai multe gesturi frumoase pentru ea, când ea și-a pierdut contul de 320.000 de urmăritori. Au fost în permanență de mână la toate evenimentele unde noi am participat. Roxana, dacă într-adevăr ești însărcinată, felicitări! Turcu, ai schimbat-o în bine”, au spus, într-un vlog, Reea și Tina.

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu: „E mai praf ca mine de o mie de ori”

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu la reintrarea ei în casa „Puterea dragostei„. Din ce a vorbit cu Jador, se înțelege că a fost foarte deranjată că Mocanu i-ar fi criticat melodia.

Roxana și Mocanu nu au vorbit deloc unul cu celălalt, în ciuda faptului că la intrarea Roxanei prin video-call în emisiune ea și Mocanu au părut să aibă o relație civilizată.

Roxana a vorbit doar cu Jador, Mocanu abținându-se să intervină în discuție.

Jador: Am auzit că scoți o melodie și n-am vrut să fiu asociat

Roxana: Am auzit că o să cânte unul (n.r.: Mocanu) cu tine la concert mereu, care e mai praf ca mine de o mie de ori. E în spate cumva? Da, scuză-mă pe mine

Jador: El nu cântă la concerte

Roxana: Voi vă luați de mine, de melodia mea, pe care încă nu am lansat-o, dar ăsta cântă mai praf ca mine, ați înnebunit? El (n.r.: Mocanu) e dansatoare sau ce?

Jador: Vine și el cu mine, stă cu mine, se distrează

Roxana: Cu tine n-am treabă, că ești boss, știu. Tu ai cântat și lângă mine și nu zic nimic, că tu cânți foarte frumos. Eu recunosc. Eu am zis de persoana care s-a luat de mine, nu de tine. Tu ai tot dreptul să te iei de mine, că ești cântăreț, dar el ce e, dansatoare din buric sau ce? Prietena ta? Prietena ta n-are nicio treabă, ia-te tu de mine, că ai tot dreptul și tac în fața ta, dar alții, care n-au nicio treabă…

Loading...