Trupul neînsuflețit al lui Tudor Niream a fost găsit în apele lacului Vîrșolț, în județul Zalău.

Băiatul era dispărut de peste 2 luni de zile, după ce a plecat de la casa bunicilor săi.

Pompierii au intervenit imediat pentru scoaterea cadavrului din apă, potrivit primarului comune Vîrșolț, Breda Lajos.

„Cadavrul a ieşit la suprafaţă şi a fost văzut de o persoană care lucrează acolo la baraj. Este vorba despre cadavrul lui Tudor. Trupul lui a fost transportat la Zalău pentru autopsie. A fost mai cald şi cadavrul lui a ieşit la suprafaţă. Eu am zis că acolo la baraj este, pentru că l-am căutat peste tot şi nu am reuşit să dăm de el. Chiar în urmă cu trei zile am fost cu poliţia la pivniţa unei Biserici Catolice din Recea să vedem dacă e acolo şi nu a fost, iar astăzi a fost găsit în lacul Vîrşolţ. Sută la sută este el”, a spus Breda Lajos, primarul comunei Vîrșolț.

Tudor Niream, în vârstă de 15 ani din Zalău, a fost dat dispărut în seara zilei de 23 noiembrie. El se afla la bunicii săi, însă le-a spus acestora că merge să se plimbe. De atunci, băiatul nu s-a mai întors acasă. A fost dat în urmărire națională, iar zeci de persoane – polițiști, jandarmi și voluntari – l-au căutat peste tot.

Citeste si :  “Alexandra trăiește”. Iubitul fetei răpite de Gheorghe Dincă, declarații care dau peste cap toată ancheta

Medicii au stabilit cauza morții tânărului!

Conform rezultatelor Preliminarii, moartea tânărului s-a produs in urma asfixieri mecanice prin înec. Urmează a fi elaborat un raport de expertiza Medico-legală pentru a clarifica și celalalte obiective impuse de organele de urmărire penală.

Specialiștii cred că cel mai probabil Tudor a decis să se sinucidă, pe corpul lui nefiind niciun fel de urmă de violență.

Ancheta continuă în cazul acestei morți.

Loading...