S-a aflat tot ce a făcut Andra de la Puterea Dragostei în Dubai! Imagini BOMBĂ cu tânăra! Mocanu a rămas fără cuvinte! „A primit…”

0
1852
Mocanu Si Andra 1

Andra de la Puterea Dragostei, imagini bombă din Dubai! Uite ce a făcut acolo!

Andra de la Puterea Dragostei, proaspăta iubită a lui Bogdan Mocanu, face notă discordantă în casa Puterea Dragostei.

Tânăra are numai haine de designer, îşi petrece vacanţele în cele mai scumpe destinaţii turistice, cum ar fi Monaco, Mykonos, Portofino sau Saint Tropez, a călătorit cu avioane private, s-a plimbat cu bolizi de lux de sute de mii de euro şi a cunoscut foarte mulţi milionari ai planetei…

Mulţi spun că Andra este o „fată de oras”, iar pozele ei îndrăzneţe de pe instagram confirmă această teorie. Şi când spunem „îndrăzneţe”, ne referim la imagini cu ea în lenjerie intimă provocatoare sau…fără.

Andra de la Puterea Dragostei, imagini bombă din Dubai! Tânăra a primit şi o cerere în căsătorie!

Iar când a fost la Dubai, unde a avut câteva contracte, abia a reuşit să scape de insistenţele bărbaţilor din jurul ei. Mai mult decât atât, protagonista noastră a primit tot felul de propuneri indecente, dar şi o cerere în căsătorie de la un turist.

Andra a stat ceva timp în Emiratele Arabe Unite unde a lucrat ca fotomodel. Tânăra a fost protagonista unor şedinţe foto de infarct şi cred că e uşor să vă imaginaţi cum a înnebunit bărbaţii cu care a intrat în contact. Pentru că, de ce să nu recunoaştem, este extrem de sexy şi lipsită de prejudecăţi.