S-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai bătrân ca ea. Care este marea problemă cu care se confruntă acum cuplul

0
1901
Larry Melina Mikla1 1

O tânără de 29 de ani s-a căsătorit cu un bărbat care are de două ori vârsta ei. Deși multă lume îi critică sau îi confundă cu un bunic și nepoata lui, cuplul se confruntă cu altă problemă: nu pot avea copii.

Melinda și Larry Mikla au o căsnicie neobișnuită având în vedere diferența de vârstă dintre ei, 30 de ani.

Cei doi spun că lumea îi confundă de multe ori cu tată și fiică sau chiar cu un bunic și nepoata lui, dar lor nu le pasă de aceste lucruri.

Melinda și Larry s-au întâlnit în august 2012 în Ohio. Tânăra a fost implicată într-un accident rutier, iar Larry, pe atunci polițist pensionat a fost primul care a ajuns la locul incidentului. ‘Îmi plac bărbații în uniformă și îmi amintesc că înainte să ajungă poliția mă gândeam dacă va fi un ofițer drăguț. Când Larry a apărut mi-am zis că ‘e drăguț, dar e cam în vârstă pentru mine”, povestește Melinda.

Cei doi au păstrat legătura pentru a rezolva problemele cu actele legate de accident și apoi au început să-și trimită SMS-uri mai personale.

Acum, cuplul încearcă să aibă un copil, dar nu știu dacă acest lucru va fi posibil deoarece Larry și-a făcut o vasectomie în urmă cu 18 ani. Cei doi au vorbit cu un urolog specializat în vasostomie, procedură de inversare a vasectomiei.

Problema este că o astfel de intervenție ar însemna costuri de 60.000 de dolari, iar rezultatul nu le va garanta că sperma lui Larry va avea o calitate suficient de bună încât să poată duce la o sarcină.