S-a confirmat cea mai NEAGRA ipoteza! Gheorghe Dinca si-a recunoscut CRIMELE! Unde sunt cadavrele!

0
954
Dinca Poza

Fara precedent in Romania! Criminalul din Caracal si-a recunoscut faptele.

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, trupul Alexandrei ar fi fost aruncat in raul Olt, iar trupul Luizei ar fi fost ars. Audierile au fost intrerupte deoarece lui Gheorghe Dinca i s-a facut rau. Acestea vor continua dupa ora 20, moment in care se va face si reconstituirea faptelor impreuna cu faptasul.

Acesta a recunoscut faptul ca le-ar fi rapit si ucis pe cele doua fete. Se pare ca acesta a cedat in urma presiunilor oamenilor legii si a povestit tot ce s-a intamplat. 

In momentul de fata, anchetatorii merg pe teren pentru a gasit cadavrele celor doua fete. 

Legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de om. Hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei. E a treia zi de percheziții în casa groazei. Anchetatorii caută în continuare probe. La fața locului se află și suspectul.

Un prim rezultat ADN arată că oasele găsite zilele trecute în curtea groazei sunt umane. Asta înseamnă că ar putea fi aduse noi acuzații, cum ar fi cea de omor deosebit de grav. În continuare însă nu există o confirmare clară că Alexandra Măceșanu ar fi fost ucisă.

Este nevoie însă de noi teste, asta deoarece oasele umane găsit sunt alterate și sunt necesare probe suplimentare.

Totodată, un al doilea test ADN a arătat că firele de păr, hainele și bijuteriile descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei.