S-a dat drept organizator de nunți, ca să jefuiască nuntașii. Cum acționa bărbatul

0
355
James Stern Ypd 1024x576 1

Un bărbat din New England, Statele Unite, este acuzat că oficializa căsătorii și apoi organiza petrecerea, deși nu avea licență și chiar fura date de pe cardurile clienților. James Stern, din Portsmouth, New Hampshire, a fost arestat la începutul acestei săptămâni, dar experiența trăită de un cuplu din Massachusetts, la nunta lor, rămâne un coșmar.

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, 11:08

  • Hainele purtate la nuntă de Prințul Harry și Meghan Markle, expuse la Castelul Windsor
  • Dacă te pregătești de nuntă, I wonder te invită să descoperi, vineri, experiența pregătită de Florăria Iris!
  • FOTO | O mireasă a primit o veste cutremurătoare la doar două zile după nunta visurilor ei. Mai are câteva luni de trăit
  • Poza de la nuntă care a devenit virală! Toată lumea a râs cu gura până la urechi de mireasă

Ashley Veilleux și David Mellen l-au angajat pe Stern să le oficalizeze nunta, pe 15 septembrie, și să se ocupe de lumini, dar să aducă și o cabină foto la ceremonie.

„Inițial, căutam oferte pentru aceste două servicii, iar afacerea lui James Stern, intitulată „O zi uimitoare „, avea recomandări bune și era listată pe site-urile specializate, unde declara că a câștigat mai multe premii și a avut recenzii excelente de la alții”, a spus Ashley.

El chiar scria pe site-ul personal că este „angajat să ajute toate persoanele să-și atingă nunta de vis”. Doar că nunta celor doi, care a avut loc la Cape Cod, s-a transformat într-un adevărat coșmar, după încheierea petrecerii.

Cei doi au aflat că Stern nu a fost niciodată autorizat să organizeze nunți în Massachusetts, iar căsătoria lor nu este oficială, deoarece nu deținea o licență în acest sens. Nu a adus nici luminile promise, iar unii martorii spun că acesta dormea în timpul ceremoniei. În plus, ei așteaptă și acum USB-ul cu fotografiile de la nunta lor.

Mai mult, după două săptămâni de la eveniment, s-a aflat că acesta furase date de pe cardurile domnișoarelor de onoare, folosind diverse sume de pe acestea, potrivit Fox News. 700, 850 și  1.243 de dolari dispăruseră de pe trei carduri, potrivit Poliției din Yarmouth, Massachusetts, care precizează că a descoperit în cazierul judiciar al lui Stern că are 51 de înregistrări pe numele său, datând încă din 1994, privind acuzații de folosire a unei identități false, utilizarea frauduloasă a unui card de credit și acuzațiile legate de furt.

El are, de asemenea, un mandat activ în New Jersey, pentru efracție, și antecedente penale în Rhode Island și Connecticut.

Luna trecută, cu câteva zile înainte de nunta lui Veilleux si Mellen, Stern fusese arestat în Rhode Island, pentru ca ar fi furat o pungă cu bani de la o femeie , potrivit postului local WJAR TV. Atunci, Stern a pledat nevinovat și a fost eliberat, aflându-se în custodia unei instituții de corecție din Rhode Island.

În ceea ce-i privește pe Veilleaux și Mellen, ei intenționează să se căsătorească, în mod real, într-un restaurant din Cape Cod, cu o listă restrânsă de oaspeți.

„Simt că am transformat o situație negativă într-una pozitivă. Acest om este pentru totdeauna în fotografiile și videoclipurile noastre, nu putem schimba asta, dar putem împărtăși cu alții, care pot face diferența”, a declarat Veilleux, citată de huffingtonpost.com.

FOTO – Yarmouth Police Department & Fox News