S A Ncis Atmosfera La Ferma Matei A S Rutat O Pe Otniela N Fa A Tuturor
S-a încis atmosfera la „Ferma”. Matei a sărutat-o pe Otniela în fața tuturor

Imagini incendiare la Ferma, în ediția de marți seara, 23 aprilie. De când a intrat în competiție, Matei a declarat că este atras de Otniela, iar în urma unui joc, acesta a avut șansa să o provoace pe blondă la un sărut pasional, spre surprinderea celor din jur.

Deși la început Otniela a vrut să fie doar un sărut pe obraz, în cele din urmă, îndrăznețul Matei nu s-a sfiit să își arate atracția față de ea în fața colegilor și a sărutat-o cu patos. „Un nou cuplu. Bravo”, au spus ceilalți ferimieri.

Izolați în creierii munților de peste 12 săptămâni și prinși în activitățile de la fermă, Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan le-a oferit concurenților un moment de respiro, o vizită la grădina Zoologică din Reșița, care le-a mai descreți frunțile.

Ambițiile, orgoliile și răzbunările sunt la ordinea zilei în Fermă pentru cei rămași în lupta pentru marele premiu de 50.000 mii de euro. Aflati însă în Săptămâna Mare, concurenții vor încerca să fie mai buni unii cu alții și să și facă lucruri în sensul acesta.

Matei Negrescu este noul concurent Ferma 2019 . Tânărul nu este străin de micile ecrane, participând în postura de ispită în două sezoane ale emisiunii Insula Iubirii, difuzată de Antena 1.

Loading...