S A Stins Din Via Un Artist Iubit De Toat Ara A Murit Pe Patul De Spital Vegheat De So Ie

Veste tristă în lumea muzicii! Textierul Robert Hunter, cel care a scris versurile mai multor cântece de succes ale formației Greatful Dead, dar și piese interpretate de Bob Dylan, s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani, scrie Variety.com.

„Cu mare tristețe, confirmăm că dragul nostru Robert a decedat noaptea trecută. A murit liniștit, în patul de spital, înconjurat de iubire. Soția lui, Maureen, a fost alături de el și l-a ținut de mână. Fanii care l-au iubit și l-au sprijinit în toți acești ani trebuie să se resemneze, știind că în jurul nostru se află cuvintele lui. În acest fel, nu va fi niciodată cu adevărat plecat dintre noi. În aceste clipe de durere, onorați-l fiind împreună și ascultând muzică. Lăsați cântecele să umple golul”, a declarat familia artistului.

Robert Hunter

Cele mai cunoscute piese scrise de acesta sunt „Touch of Grey”, „Casey Jones”, „Dark Star”, „Box of Rain”, „Uncle John’s Band”, „Sugar Magnolia” și „What a long, strange trip it’s been”, dar și piese din repertoriul lui Bob Dylan, precum „Silvio” și „Together Through Life”.

Citeste si :  Marcel Zegan, fostul lider PNL, a murit în urma unui infarct

Robert Hunter a fost inclus în Songwriters Hall of Fame (SHOF) în anul 201

Loading...