S-a dus afara sa fumeze o ultima tigara inainte de a se sinucide, cand a auzit ceva ciudat in tufisuri. I-au dat lacrimile instant

0
1536
Cross 6

Sindromul de stres post traumatic este o afectiune de care sufera din ce in ce mai multi soldati care revin acasa din teatrele de operatiuni.

Practic, din cauza acestei boli suferintele psihice sunt crunte multa vreme dupa ce operatiunea s-a incheiat. Este si cazul lui Josh Marino, un fost soldat.

El povesteste ca din cauza chinului psihic cu care se confrunta zilnic a luat la un moment dat decizia de a se sinucide. A scris o nota de adio pentru familia lui, a luat un cutit si s-a dus afara in ploaie, pentru a fuma o ultima tigara inainte de a comite gestul necugetat.

Doar ca, in timp ce tragea din tigara a auzit niste zgomote ciudate dintr-un tufis aflat in apropiere. Nu mica i-a fost mirarea cand a vazut ca de acolo a iesit o pisica, ce s-a indreptat spre el si a inceput sa se joace langa piciorul lui.

Atunci a inceput sa planga si a realizat ce greseala uriasa urma sa faca.

„In acel moment am inceput sa ma gandesc ca fac o prostie mare de tot. Pisica asta mi-a salvat viata, parca a fost un semn trimis de la Dumnezeu!”, spune el.

Citeste si :  O femeie s-a prefacut 28 de ani ca e oarba. Povestea ei te va uimi: de ce a facut-o?

Josh Marino a adoptat pe loc pisica si acum duce o viata fericita.