Cross 6drzujhgfds

Jane Plant a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce a reusit sa invinga cancerul renuntand doar la o serie de produse din alimentatie.

A fost diagnosticata cu cancer la san in 1987, pe cand avea 42 de ani. Dupa socul initial au urmat mai multe operatii care au culminat cu o masectomie.

Dar cosmarul nu s-a oprit aici: timp de 6 ani 12 sesiuni de chimioterapie si 35 de sedinte de radioterapie nu au reusit sa o scape de cumplita boala.

Acela a fost momentul in care a decis sa puna stop acestor tratamente invazive si sa incerce o alta cale. Totul a inceput dupa ce sotul ei, un cercetator, a observat ca numarul de cazuri de cancer la san in randul populatiei feminine din China este extrem de redus: 1 la 100.000.

Cei doi au inceput sa studieze obiceiurile alimentare ale populatiei si au observat un consum extrem de redus al preparatelor pe baza de lapte, biscuiti, supe si margarine.

Jane a renuntat la toate aceste lucruri si a marit aportul zilnic de legume. Rezultatul? In doar 6 saptamani de la inceperea dietei tumoarea s-a retras complet.

Citeste si :  Dezvăluirea revoltătoare a unui măcelar înainte de Sărbători: "Când vedem cancer în carnea de porc..."

„Cred cu tarue ca legatura dintre produsele lactate si cancerul la san este aceeasi cu cea dintre fumat si cancerul la plamani. La inceput mi-a fost greu sa cred ca o substanta „naturala” precum laptele poate avea implicatii atat de grave asupra sanatatii, insa propriul meu exemplu demonstreaza foarte clar acest lucru”, a marturisit ea.

Loading...