Săgetătorii încep un nou ciclu de viață. Ce îi așteaptă până în 2023

0
950
Sagetator

Astrologii susțin că o dată la șapte ani fiecare semn zodiacal intră într-un nou ciclu de viață, cifra șapte fiind simbolul maturizării și evoluției.

Așa se explică faptul că începem școala la vârsta de șapte ani, primim buletinul la 14 ani și sunt țări în care ești considerat major abia la 21 de ani.

Din februarie 2017, este rândul Săgetătorilor să intre într-un nou ciclu al vieții, care va dura țapte ani. Iată ce le rezervă astrele până în 2023:

2017 – 2019

Pentru prima dată în viața lor de adult, Săgetătorii vor traversa timp de doi ani o perioadă de răzvrătire. Relațiile cu partenerii de viață și cu prietenii apropiați se vor schimba radical în următorii doi ani. Acești nativi trebuie să se aștepte la certuri și separări. Partea bună este că Săgetătorii vor ajunge să cunoască libertatea mult visată și vor conștientiza care sunt adevărații lor prieteni, care rămân lângă ei indiferent de situație.

2020 – 2022

Perioada 2020 – 2022, va fi marcată de optimism, fericire și de o mai bună relaționare cu rudele și prietenii. 2020 va fi un an satisfăcător din punct de vedere al afacerilor, un an excelent pentru investiții imobiliare. Până la finele anului 2022, este posibil ca Săgetătorii să înceapă o afacere pe cont propriu. Vor munci mult pentru a-și îndeplini obiectivele.

2023

În acest an, Săgetătorii vor culege roadele muncii lor de până atunci. Va fi o perioadă a bucuriei, marcată de multe călătorii, petreceri, flirt și dragoste. Acești nativi vor înțelege mai bine ce este bine pentru ei și vor începe să își facă noi planuri pentru că, nu în ultimul rând, ultimul an din ciclul celor șapte este unul al introspecției.