Salam si Roxana au pus la punct toate detaliile despartirii! Bruneta ia fetitele, iar manelistul… „E hotarat sa nu ii lase nimic”

0
1048
Salam4

Florin Salam si Roxana Dobre s-au despartit, chiar daca recent bruneta a negat ruptura dintre ea si manelist si a spus ca intre ei totul e bine si frumos.

Jurnalistii de la cancan.ro au aflat ce s-a intamplat la „partaj” intre Roxana Dobre si Florin Salam. Bruneta a primit acceptul cantaretului sa ia fetitele si sa plece la mama ei. Dobre mai pleaca din viata lui Salam si cu o masina de lux si cu promisiunea ca celor doua fetite pe care le are cu Salam nu le va lipsi nimic. In schimb, ea personal nu va primi niciun ban. Obisnuita cu traiul de printesa, Roxanei nu i-a picat deloc bine ca trebuie sa isi ia adio de la luxul si opulenta in care s-a rasfatat in ultimii ani.

”Au încercat să aplaneze conflictul, dar nu s-a putut. Da, o să se despartă, nu mai e cale de întoarcere pentru ei. Florin e hotărât să nu-i lase nimic. Roxana credea că, atunci când va ieşi din relaţia asta, va rămâne şi ea cu ceva. Copiii să şi-i ia, el are deja doi copii. Ce să facă el cu copiii?! Florin are patru copii şi o să se asigure că fetiţelor pe care le are cu Roxana nu o să le lipsească nimic, dar vor locui cu ea”, a declarat un apropiat al lui Florin Salam pentru cancan.ro.