Sandra Romain 1

Sandra Romain s-a retras din lumina reflectoarelor și duce o viață departe de activitatea care a consacrat-o.

Sandra Romain, pe numele său real Maria Popescu, este o cunoscută actriță a filmelor pentru adulti.

În vârstă de 39 de ani, aceasta este singura actriţă din România care a câştigat cinci premii ”Adult Video News” (AVN). Ea a jucat în peste 300 de producţii pentru adulţi.

Întoarsă în localitatea natală, Vermes, o comună de la graniţa judeţului Timiş cu judeţul Caraş-Severin, Maria Popescu a devenit o prezenţă foarte discretă în lumea mondenă, atât în România, cât şi în străinătate. Nu mai acordă decât foarte greu interviuri, se fereşte de presă şi nu mai ia parte la nici un eveniment care are legătură cu lumea filmelor pentru adulţi.

Şi, în ciuda faptului că are milioane de dolari în conturi, Maria Popescu, care mărturisea că își dorește să deschidă o afacere în România, nu se poartă deloc ca o vedetă. Nu şi-a cumpărat maşini de sute de mii de euro, nu şi-a construit un palat, nu îşi petrece vacanţele în ţări exotice, ci doar se bucură din plin de viața la țară.

Sandra Romain a divorțat în urmă cu ceva ani de cel care îi era partener de viață, Paul Popescu, și el actor de filme pentru adulți.

Loading...