Sanziana Buruiana Trece Prin Clipe De Groaza 1 1280x720

Fosta asistentă TV este în stare de șoc.

Sânziana Buruiană trăiește momente cumplite.Vedeta este în doliu! Din păcate, tatăl ei a murit astăzi, după ce în ultimele luni bărbatul a stat în spital la Terapie Intensivă.

Din nefericire, tatăl Sânzianei nu a trecut cu bine peste această spitalizare. Potrivit spynews.ro, bărbatul a murit azi. Prima declarație după ce tatăl ei a murit:

„Cât se poate am făcut tot ce am putut. A fost un luptător”, a spus Sânziana Buruiană pentru spynews.ro

Pe data de 17 august, Sânziana Buruiană încă spera că totul va fi bine. Tatăl ei ieșise din comă și respira singur. 

„De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii

La scurt timp după ce vedeta a fost surprinsă la spital alături de tatăl său, a fost ziua de naștere a ei și le-a spus tuturor ce cadou și-ar dori.

Citeste si :  Doliu în presă, o cunoscută jurnalistă a murit chiar în prima zi din 2020. Vecinii au găsit-o în faţa casei

Vă mulţumesc pentru toate urările frumoase şi sunteţi alături de mine într-un număr atât de mare… cei care vor să-mi facă un cadou să spună o rugăciune pentru tatăl meu, este cel mai frumos cadou pe care îl pot primi! Îţi multumesc Doamne pentru semnul pe care mi l-ai dat!”, a scris Sânziana Buruiană atunci.

Sânziana a sperat într-o minune

Pe data de 17 august, Sânziana Buruiană încă spera că totul va fi bine. Tatăl ei ieșise din comă și respira singur.

De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (…) A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial”, a declarat Sânziana Buruiană în cadrul unei intervenții TV.

Citeste si :  Doliu în teatrul românesc! Ne-a mai părăsit o mare actriță! Oana Pellea a făcut anunțul
Loading...