Cetateni Indieni Vama Curtici 1024x614 1

Şapte bărbaţi din India, cu documente false, au fost depistaţi astăzi la Vama Curtici în trenul care circula pe ruta Bucureşti Nord – Budapesta (Ungaria), potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

La controlul vameșilor, aceștia au prezentat cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române, potrivit sursei citate.

„Documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false. Persoanele sunt cetăţeni indieni, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, care aveau drept de muncă pe teritoriul României. Aceștia au declarat că au obţinut documentele de la o persoană, a cărei identitate nu o cunosc, în schimbul sumei de 1.000 de euro fiecare şi doreau să ajungă în Germania”, se arată în comunicatul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Citeste si :  Mihai Găinușă nu și-a trimis copiii la școală în România. „Merită o soartă mai bună și stau pe banii mei”
Loading...