Cearta Serii La Ferma Brigitte Nastase Vs Carmen Negoita Znu Rastalmaci Biblia Si Nu Fi Perversasize24

Un scandal de proporții s-a iscat la „Ferma”, între Carmen Negoiță și Brigitte Sfăt. Cele două s-au certat în fața tuturor, iar totul a pornit de la mâncare.

În cele din urmă, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a dat de gol și a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre Carmen. Mai mult, bruneta nu s-a mai putut abține și a început să plângă.

Ioana Filimon a fost cea care a încercat să aplaneze conflictul. „Carmen, mulțumesc de ajutor, dar ca să fie pace, facem eu cu ea și nu mai stă nimeni în bucătărie”. „Dacă am vrut să ajut, e vreo problemă?”, este întrebarea lui Carmen Negoiță, care o acuză pe Brigitte că „a spart ciulamaua”. „Tu, când ai spart ciulamaua, vreau să știu cine ți-a sărit în cap?”, a spus Carmen.

„Măi, femeie, am spart eu ciulamaua? Tu ești nebună!”, a ripostat Brigitte Năstase. Spiritele s-au încins și mai tare după ce Carmen Negoiță a acuzat-o pe Brigitte că, deși citește Biblia în fiecare zi, nu poate să facă un gest frumos pentru aproapele ei. „Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă!”, este replica aprinsă a lui Brigitte, înainte de a izbucni într-un plâns nervos și de a lua hotărârea de a nu mai lucra în bucătărie pe durata emisiunii.

Ulterior, Brigitte a explicat că este un pachet de nervi deoarece „există trei femei care s-au culcat cu același bărbat’ în „Ferma”, făcând referire la Claudia Pavel și la Carmen Negoiță.

În ediția de joi seara, la „Ferma” tensiunile au atins cote maxime. Jorge a fost eliminat, în urma duelului cu Silviu Tolu, după ce în edițiile trecute a reușit să îl trimită acasă pe Emil Rengle.

Loading...