Scandalul anului in lumea mondena! Se impaca Andreea Balan cu Keo? George Burcea a rupt tacerea

0
549
Andreea Balan si Keo
Andreea Balan si Keo

George Burcea a facut declaratii dupa ce s-a scris ca Andreea Balan l-a cautat pe Keo dupa despartirea de el.

“George este cât se poate de împăcat cu decizia lui și chiar își dorește ca Andreea să își refacă viața alături de un alt bărbat, în speranța că așa se va liniști. Se aștepta ca ea să înceapă să reia legătura cu foștii iubiți sau să apară personaje noi în peisaj.

Adică se aștepta să facă ceva prin care să încerce să îi stârnească gelozia, însă nu este cazul. Din contră, chiar i se pare deplasat faptul că Andreea a băgat ceartă între Keo și Misty”, au declarat pentru playtech.ro surse din anturajul lui George Burcea.

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea nu este unul lipsit de scandal.

Scandalul anului in lumea mondena! Se impaca Andreea Balan cu Keo? George Burcea a rupt tacerea
Andreea Balan si George Burcea

„Sunt precum șoarecele și pisica. Amândoi au strâns foarte multe frustrări și fiecare și le varsă asupra celuilalt. Andreea și-ar dori ca George să o respecte mai mult, dar mai ales să contribuie și el la cheltuielile casei, mai exact ale fetițelor.

De când a plecat, George nu i-a dat niciun ban Andreei. Desigur, ea se descurcă, chiar dacă nu mai are concerte. Însă, pur și simplu nu i se pare corect ca el să aibă doar pretenții, să spună că și el este părintele fetițelor, dar să nu se implice financiar”, au dezvaluit apropiati ai celor doi fosti parteneri.