Scapă de 6 kilograme în mai puţin de o săptămână! Meniu de 5 zile pentru dieta cu mere

0
339
Scap De 6 Kilograme N Mai Pu In De O S Pt M N Meniu De 5 Zile Pentru Dieta Cu Mere
Scapă de 6 kilograme în mai puţin de o săptămână! Meniu de 5 zile pentru dieta cu mere

Cauţi să scapi rapid de câteva kilograme şi vrei să reuşeşti să scapi de cel puţin doi centimetri în talie pentru a putea purta rochia preferată la o petrecere? Poţi încerca să urmezi dieta de cinci zile cu mere, ideală în orice perioada a anului.

În prima zi e obligatoriu să consumi foarte multe lichide pentru a evita deshidratarea, iar mai apoi, pe lângă mere, poţi începe să mănânci şi alte alimente, cu condiţia să nu depăşească 1200 de calorii pe zi.

Iată cum arată, potrivit vdtonline.com, meniul pentru cinci zile în care veţi urma această dietă cu mere:

1. Prima zi

Mic dejun:  2 mere

Pranz : 1 mar

Cina :   3 mere

Micul dejun, prânzul şi cina trebuie să cuprindă mere şi numai mere, aproximativ 1,5 kilograme. Merele sunt bogate în vitamine, minerale, fitonutrienţi şi fibre alimentare. Aceşti nutrienţi sunt esenţiali pentru menţinerea procentului adecvat de grăsime corporală, pentru o bună sănătate cardiovasculară şi pentru o îmbunătăţire a funcţiei creierului şi pentru prevenirea diabetului, a Alzheimerului şi a iritaţiilor tractului intestinal. 

Bea suficientă apă de detoxifiere şi apă pentru a te menţine hidratat pe parcursul zilei.

2. A doua zi

Mic dejun :1 măr şi un pahar cu lapte degresat sau lapte de soia

Prânz: O salată de mere, doi morcovi şi jumătate de sfeclă este ideală. Faceţi un dressing cu frunze de mentă, muştar Dijon, ulei de măsline, sare şi piper.

Cina : 2 mere

În a doua zi, mâncaţi mere împreună cu un prânz vegetarian sănătos. Acest lucru vă va ajuta să obţineţi alţi nutrienţi esenţiali din legume. Uleiul de măsline este o sursă bogată de grăsimi bune, care va ajuta la păstrarea integrităţii membranei celulare. Continuaţi să beţi apă suficientă pentru detoxifiere.

3. Ziua a treia

Mic dejun : 1 măr + 1 felie de pâine  + ouă mărunţite

Prânz :   1 măr + salată cu  castraveţi, roşii, ceapă, frunze de mentă, sare şi piper.

Gustare de seară: 1 cană de iaurt cu conţinut scăzut de grăsime

Opţiuni pentru cină :  1 măr + şuncă de curcan, morcovi şi salată de broccoli

1 măr şi ciorba de linte

Această zi poate fi numită ziua proteică. Prin urmare, vă începeţi ziua cu o sursă bună de proteine ​​precum ouăle. Dacă sunteţi vegetarian, consumaţi un pahar de lapte de soia în loc de ouă. 

Iaurtul va ajuta la digestie. Pentru cină, mănâncă o sursă bună de proteine ​​şi 1 măr. De vreme ce timp de două zile ai mâncat mai ales mere, corpul tău nu are suficientă energie pentru digestie şi metabolism. Deci, nu mâncaţi prea multă mâncare. Consmaţi multă apă.

4. Ziua a patra

Mic dejun:  1 mere + smoothie din măr

Opţiuni de prânz: 1 măr + legume la grătar

1 măr + supă limpede de legume

După masa de prânz: 1 pepene mic sau 1 portocală

Gustare de seară : 1 cană ceai verde

Opţiuni pentru cină:   1 măr +  o salată vegetariană

1 măr + smoothie de sfeclă şi ţelină

Începeţi-vă ziua cu un smoothie de mere. Prânzul vegetarian vă va ajuta să obţineţi toţi nutrienţii esenţiali din diferitele tipuri de legume. Includeţi o mulţime de legume verzi şi colorate. Consumaţi un pahar cu suc de fructe proaspete.

Pentru gustarea de seară, ceaiul verde / negru / alb este foarte recomandat, deoarece conţine antioxidanţi şi vă va ajuta corpul să elimine toate toxinele. Ia o cină vegetariană împreună cu un măr. Acest lucru vă va calma sistemul digestiv.

5. Ziua a cincea

Opţiuni de mic dejun:   1 măr + 1 ou fier

Opţiuni de prânz:   1 măr + legume la grătar

1 măr + supă limpede de legume

După prânz:  2 migdale sau 1 piersică

Gustare de seară: 1 cană ceai verde + 1 biscuit digestiv

Cina : 1 măr + peşte copt şi sparanghel

În această zi, se va permite să mănânci fructe, legume, grăsimi bune, carbohidraţi buni şi proteine. Acest lucru vă va ajuta să vă revigoraţi organismul.