Scene doborâtoare la Vâlcea! O familie a rămas şocată când au văzut ce au găsit în cavoul unei fete înmormântate cu 21 de ani în urmă

0
737
Sot2

O familie din Vâlcea a trăit momente îngrozitoare, după ce au mers la cavoul unde Flori, fata care a murit în urmă cu 21 de ani, este înmormântată.

În urmă cu 21 de ani, o tânără, Flori, a fost înmormântată într-un cimitir din Vâlcea.Este vorba despre cea mai mică fată a familiei Dumitraşcu, care ar fi murit pe patul de spital, în Spitalul Victor Babeş din Bucureşti. Atunci când tatăl fetei a mers la Bucureşti să-şi ia fetiţa acasă, doctorii i-au interzis să deschidă sicriul sigilat, deoarece fiica lui ar fi fost bolnavă de SIDA.

La 21 de ani după tragedie, familia din Vâlcea a rămas şocată de-a dreptul, după ce au deschis sicriul, pentru a pune osemintele fetiţei lângă tatăl care a murit. În momentul în care au ridicat capacul, familia a avut parte de un şoc total: nu erau deloc oase în coşciug.

„Şosete, lenjerie intimă de femei, o pânză întinsă şi doi papuci. Atât a fost în sicriu. Nicio bucăţică de os…”, a declarat o rudă a familiei, potrivit bzi.ro.

”Cârpe şi atât! Încolo nimic… Erau chiloţi de damă şi cârpe rupte. Atât! Şi-n timpul ăsta, tatăl a suferit după fată… El a murit cu gândul că trăieşte fata”, a spus altă rudă.