Schimb amuzant de replici între Andreea Mantea și Cristi Mitrea: „Vorbești non-stop de mine!” De la ce a pornit totul

0
540
Cri

Andreea Mantea și Cristi Mitrea sunt amici de dragul fiului lor. Recent, între ei a avut loc un schimb amuzant de replici.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea par să fie în relații mai bune ca niciodată. De dragul lui David, ei au lăsat în urmă neînțelegerile care au dus la despărțire și, deși nu mai formează un cuplu, au rămas amici, dând un exemplu bun de urmat și altor personaje din showbiz-ul românesc.

Recent Andreea Mantea a publicat pe canalul ei de YouTube un video cu micuțul David. Copilul s-a îndrăgostit de una dintre colegele de la grădiniță și nu este dispus să o împartă cu nimeni. Insistă că este doar prietena lui și spune că vrea să o ducă în parc să se joace împreună.Printre cei care au vizualizat imaginile amuzante se află și tatăl lui David, Cristi Mitrea. La începutul video-ului Andreea Mantea se aude sughițând, iar fostul partener al prezentatoarei nu a putut să nu se amuze pe seama acestui fapt. „Mai sughițăm și noi pe filmare?! 🙄”, a comentat el. „Păi daca vorbesti non-stop de mine!??🤣🤣”, a răspuns ea.

Cum au reacționat fanii când au văzut imaginile publicate de Andreea Mantea

David este unul dintre cei mai simpatici copii de vedetă și este iubit de toți cei care o admiră pe mama lui, Andreea Mantea. Imediat ce ea a publicat filmuelțul, comentariile au început să curgă atât pe YoutTube, cât și pe Instagram.

„Un drăgălaș! Nu-l mai necăji! Dar ne-am distrat”, „L-am văzut✅ Am râs, mult✅ Și îl adoooor pe David✅❤️”, Micutul de el ce plange ❤️❤❤❤ Sa fie sanatos si sa te bucuri din plin de el😍”, sunt câteva dintre mesajele scrise de fanii Andreei Mantea după vizualizarea filmulețului.