Scrisoarea emoționantă lăsată mamei sale de o adolescentă răpusă de cancer la doar 17 ani: „Mi-am dat seama cât de mult mă iubiţi şi asta e tot ce-şi poate dori cineva: iubire”

0
771
49028243 2032610573460214 5480935838055399424 N

Smaranda Cărare, o adolescentă în vârstă de 17 ani, participantă activă la majoritatea protestelor împotriva legilor justiției, i-a lăsat o scrisoare emoționantă mamei sale, Roxana Vlad.

Smaranda a realizat că va muri, dar a ținut să-i lase câteva rânduri mamei sale. Această scrisoare răscolitoare a fost publicată pe pagina de Facebook a Cameliei Tabacu, o prietenă a familiei.

„Mami,

Să ştii că sunt foarte mândră că sunt fiica ta. Îţi mulţumesc pentru toată dragostea ta şi pentru îmbrăţişări şi pentru grijă. Poate că nu am petrecut destul timp împreună, dar cel petrecut a fost extraordinar. Acum trebuie să ai grijă de tine, să poţi avea grijă şi de restul. Te-am văzut tristă, te-am văzut fericită, te-am văzut obosită sau liniştită. Cel mai bine îţi stă liniştită. Şi poţi să fii liniştită gândindu-te că şi eu sunt. Voi nu mă credeţi, dar eu ştiu şi nu vreau să vă supăr. Ştiu că o să mor. Şi nu-i nimic acum. Nu mi-e frică. Aşa că să nu fi supărată. Mă întâlnesc cu Dumnezeu şi vă aştept acolo. Până atunci, trebuie să ai grijă de tine. Şi de tati, de Ioana, de Mircea şi de Daria. Şi să desenezi, mami! Trebuie să te întâlneşti cu Daria şi cu Ioana, să vă duceţi la un salon sau acasă. Ioana se pricepe, să o laşi să-ţi facă ce vrea, da? Mami, cancerul şi moartea nu sunt aşa de rea. Mi-am dat seama cât de mult mă iubiţi şi asta e tot ce-şi poate dori cineva: iubire. Şi o să aibă grijă Zizi şi Doru de mine. O să mă răsfeţe! Mami, să nu vă mai certaţi! Fiecare cu treburile lor, da? Şi dacă vă mai supăraţi unul pe altul, o să vă bântui! Te iubesc mult, mami şi îţi promit că sunt bine. Dacă ţi se face dor de mine, du-te la un concert cu Mircea sau desenează şi fă-i lasagna lui Tomiţă! Smaranda”.