Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, vine cu dezvaluiri socante in cazul crimelor din Caracal, legate de Gheorghe Dinca.

Potrivit acestuia, sunt suspiciuni ca Gheorghe Dinca, principalul suspect, ar vrea sa se sinucida. Intr-o interventie televizata, Tonel Pop si-a exprimat speranta ca acesta sa fie foarte bine pazit in continuare de autoritati.

„Dinca trebuie sa fie pazit ca sa nu fie sinucis. Am doua teorii, cred ca Dinca a fost asigurat, sfatuit ce sa spuna, cum sa spuna cat sa pice bine pe cheia juridica.

„Cred ca aceste nemernicii le-a facut impreuna cu altii. Acesti vecinasi cu care s-ar fi ajutat, sunt cei care stiu foarte multe. Sunt mai multe piste, care sunt puse acolo de jandarmi. Cred ca nu va trai mult. Eu vreau sa fie foarte bine pazit sa nu pateasca ceva”, a spus Tonel Pop.

Ancheta continua la casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta va continua si astazi la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce anchetatorii au obtinut un nou mandat de perchezitie, valabil 10 zile.

Citeste si :  ULTIMA ORĂ! Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă în urmă cu puțin timp

In plus, se intentioneaza aducerea unor utilaje speciale care vor fi folosite pentru scanarea pamantului din curtea lui Gheorghe Dinca.

Potrivit lui Tonel Pop, utilajele pot vedea la o distanta de 3.5 metri sub pamant.

Dupa scanarea initiala, procurorul care se ocupa de caz va decide unde vor fi facute sapaturi.

Loading...