Ce temepraturi ne asteapta in urmatoarele zile porivit informatiilor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie.

  • Joi 

Vremea se va mentine in general inchisa, cu precipitatii predominant sub forma de ninsoare, in sud, centru si est. In restul tarii precipitatiile vor fi slabe si pe arii restranse. In extremitatea de sud-est a teritoriului vor predomina ploile. In regiunile estice si la munte, vantul va avea temporar intensificari, cu viteze mai mari pe crestele montane, in Moldova si pe litoral, iar in celelalte zone va sufla slab si moderat. 

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -4 si 4 grade cu cele mai mici in nordul Moldovei si cele mai mari in Oltenia. In Capitala,, vremea va fi in general inchisa si temporar vor mai fi precipitatii, predominant sub forma de ninsoare. –2..-1 grade dimineata si 1…2 grade la amiaza.

  • Vineri

Vremea ramane in continuare, in general, inchisa si mai rece. Va ninge in general slab in estul si sud-estul tarii, local in centru si izolat in rest. Vantul va avea intensificari in zonele montane, pana la tare pe creste, dar local si in restul teritoriului, mai ales in regiunile extracarpatice, astfel ninsoarea va fi viscolita, iar zapada spulberata. Temperaturile maxime se vor incadra intre -6 grade la Suceava si 2-3 grade pe litoral.

Loading...