Se Pregatea De Inmormantarea Sotului Ei Insa A Facut O Descoperire Incredibila Vei Ramane Fara Cuvinte Vo4r

Kristy, o femeie din Marea Britanie, si-a pierdut sotul intr-un accident de masina. Royce, in varsta de 35 de ani, a murit intr-un oribil accident pe 8 Octombrie.

Automobilul pe care il conducea s-a rasturnat si s-a oprit intr-un copac, la doar 10 minute departare de casa familiei. Barbatul a murit pe loc.

O vaduva indurerata a descoperit ca este insarcinata cu o zi inainte de inmormantarea sotului ei, dupa o lupta de sapte ani in care s-a chinuit sa aiba un copil.

Accidentul a avut loc la cinci zile dupa ce Kristy facuse un implant in cadrul primului ciclu de fertilizare in vitro, dupa ce stransese bani alaturi de sot timp de trei ani pentru a-si permite aceasta procedura scumpa.

„Sunt insarcinata, insa nu asa ar trebui sa-mi spun povestea”, spune doamna Kirchner intr-un clip postat pe YouTube.

Intr-un moment dulce-amarui, si-a anuntat sarcina la cateva momente dupa ce si-a anuntat urmaritorii ca sotul ei a murit.

Kirsty a marturisit ca nu mai avea pentru ce sa traiasca, atunci cand copilul ei nenascut, pe care l-a numit „Pacey”, i-a salvat viata.

Se pare ca destinul i-a mai jucat o gluma proasta femeii: cu doar doua saptamani inainte de moartea sotului, acesta si-a anulat polita de viata, iar doamna Kirchner si-a dat demisia de la locul de munca pentru a se concentra pe procedura de inseminare artificiala.