Se retrage Cristi Mitrea din cariera sportivă, la 35 de ani? Fostul iubit al Andreei Mantea a explicat: “Ceea ce nu te iartă în sporturile de contact e timpul. Mă dor toate alea”

0
1640
Se Retrage Cristi Mitrea Din Cariera Sportiv

Fanii se întreabă dacă se retrage Cristi Mitrea din cariera sportivă.

Se poate specula că se retrage Cristi Mitrea din cariera sportivă. “După 35 de ani, mi-am dat seama că mă recuperez mai greu, slăbesc mult mai greu sau menținerea e mai grea decât în tinerețe”, a postat fostul iubit al Andreei Mantea, cu care are un băieţel, pe David.

Se retrage Cristi Mitrea din cariera sportivă: „Se schimbă generațiile”

“În plus, mă uitam, legat de gala UFC de aseară, că a luat bătaie toată lumea, frate. Aldo, decizie unanimă; Silva, tko; Namajunas, ko…Se schimbă generațiile. Vin ăștia tineri și se simte, se vede”, a continuat Cristi Mitrea.
(vezi motivul pentru care Andreea Mantea a răbufnit)

Cristi Mitrea Si Andreea Mantea

Se retrage Cristi Mitrea din cariera sportivă: „Resimţi toate accidentările” 

Sunt motive să se creadă că se retrage Cristi Mitrea din cariera sportivă. “Aşteaptă până la retragere şi când începi să te trezeşti dimineaţa, resimţi toate accidentările”, i-a scris un amic. “Glumești. Se întâmplă de ani de zile. Fără să pun operația la umăr sau altele…am zis acum că mă uitam la gală și la ‘legende’ cum se duc și pentru că ieri am luptat cu un tânăr, dar cu 20kg mai ‘măricel’ și mă dor toate alea”, a explicat Cristi Mitrea.