Secretul siluetei Mihaelei Rădulescu: ”Cea mai bună dietă e aia…”

0
1096
17021426 1631030596912356 3656066171198933022 N

Mihaela Rădulescu reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat, iar acum, ea a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

Nu de puţine ori a pozat în ipostaze sexy şi le-a arătat prietenilor virtuali că deşi a depăşit 40 de ani, ea reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat, iar acest lucru este posibil fără prea mari eforturi.

„Cea mai bună dietă e aia în care esti fericit, mănânci ce-ţi place, te simţi bine, iubeşti dacă îţi dau mâna şi soarta şi.. atât. Eu nu mă abţin de la nimic. Mănânc mult mai des şi mai puţin, asta e singura formă de disciplină alimentară. Dar când vine o nenorocire culinară, nu pot să mă abţin”, a mărturisit ea în cadrul unui interviu.

Mihaela a spus că evită prăjelile, iar masa de seară o ia foarte devreme: “Am înţeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră şi devreme, că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puţin şi că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzaţia de saţietate. Ştiu sigur că-mi face bine să beau multă apă şi niscaiva ceaiuri, ştiu să mă abtţin de la dulciuri şi ronţăieli, preţuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrăşăminte sau pesticide”, a mai precizat Mihaela Rădulescu.