Firea Facebook

Gabriela Firea s-a arătat mulțumită de scorul înregistrat de PSD în primul tur al alegerilor prezidențiale, prin Viorica Dăncilă.

Primarul general al Capitalei a spus că este încrezător că România va avea prima femeie președinte și speră ca staff-ul de campanie al PNL să-l convingă pe Klaus Iohannis să participe la dezbatere.

Primarul Gabriela Firea a făcut aceste declarații înainte de intra la ședința Comitetului Executiv al PSD în care este analizat rezultatul primului tur al alegerilor prezidențiale.

Candidatul nostru este în turul doi, noi ne bucurăm foarte mult, îl vom susține în continuare. Vom munci și în aceste două săptămâni și vom avea prima femeie președinte.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei:

Edilul Capitalei, care este președinte interimar al PSD București, a mai spus că ar vrea să existe o dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Mi-aș dori o dezbatere în turul doi. Aceasta ar fi necesară și staff-ul domnului președinte ar trebui să-l sfătuiască să participe. 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei:

Gabriela Firea îl provoacă pe Ludovic Orban la o dezbatere

Potrivit Digi24, Gabriela Firea a spus că îl provoacă public pe premierul Ludovic Orban la o dezbatere ca să demonstreze că este incompetent.

Îl provoc public pe domnul premier Orban, pentru că vrea să ne demonstreze că le știe pe toate și de regulă cei care vor să demonstreze că le știu pe toate sunt de fapt foarte superficiali și nu știu nimic. Sunt adevărate calamități la locul de muncă.