Semnul ce anunță că vei muri în curând! Experții au descoperit ce simte un om înainte de deces

0
1044
Durere In Piept

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinați de fenomenul de viață și de moarte.

Mulți experți, medici, psihologi sau filosofi au încercat să descopere ce se întâmplă după moarte sau ce semne prevestitoare există. Se pare că abia recent s-a aflat răspunsul!Oricât de bizar ar suna, profesorul Honglei Chen, expert în epidemiologie, a realizat un studiu aprofundat și a ajuns la concluzia că există o legătură între apropierea morții și simțurile persoanei respective.

Semnul ce anunță

Semnul ce anunță că vei muri în curând

Rezultatele au fost publicate inclusiv în jurnalul Annals of Internal Medicine și arată practic că oamenii în vârstă care încep să își piardă intensitatea la simțul mirosului au șanse mai mari să moară în următorii zece ani.

Semnul ce anunță că vei muri în curând

Expertul susține că acest lucru mai poate să arate inclusiv faptul că tinerii cu simț al mirosului slab au șanse mult mai ridicate (de 30-46%) să moară în următorii 10-13 ani.

Citeste si :  Nelu Tătaru a spus când nu va mai fi necesar purtatul măștii: „Atunci vom ajunge la o viață cvasi-normală”

Acum, profesorul încearcă să înțeleagă mai bine ce legătură există între nas și modul în care simțul mirosului poate anunța moartea unui om.