Serena Williams
Serena Williams, cu lacrimi in ochi, dupa ce a fost nevoita sa abandoneze

Serena Williams a abandonat prematur in finala trofeului Rogers Cup de la Toronto, dupa ce a putut sa reziste doar patru game-uri, in ciuda unor dureri uriase la spate.

Marea campioana americana s-a retras la scorul de 1-3, Bianca Andreescu castigand asadar pe teren propriu cum s-ar spune, acesta fiind al doilea trofeu al anului, dupa Indian Wells.

La festivitatea de premiere, Serena Williams abia si-a putut stapani lacrimile si iata ceea ce a declarat: „Imi pare rau ca nu am putut sa joc astazi, am incercat sa joc, dar nu am putut, Bianca esti o super fata. Catre echipa mea, ce pot sa mai spun..a fost un an dificil, dar trebuie sa mergem inainte”, au fost toate cuvintele pe care Williams le-a putut adresa publicului.

Serena ramane timp de doi ani consecutiv fara trofeu castigat in circuitul WTA, ea pierzand aici a doua finala consecutiva, dupa cea de la Wimbledon, atunci in dauna Simonei Halep, scor 2-6, 2-6.

Serena Williams va urca pe locul 8 dupa aceasta aventura in Canada, in timp ce Andreescu va ocupa de luni locul 14 WTA.

Ramane de vazut daca problemele la spate o vor opri pe Serena sa evolueze la viitorul turneu, cel Masters de la Cincinnati.

Loading...