Un moment mult așteptat și foarte dorit de către fani s-a petrecut, în sfârșit, după 11 ani: Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au reîntâlnit. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri, atât pe micile ecrane, cât și în viața reală, totul până când Dan a călcat strâmb.

Ieri, în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, actorul Dan Bordeianu a fost invitatul special al Adelei Popescu și al noului prezentator, Spike. Dan a venit însoțit de sora sa, Oana Sorescu, care a vorbit despre lupta pe care a dus-o și, în final, a câștigat-o cu cancerul, dar și despre relația strânsă dintre cei doi.

Dan Bordeianu părea vizibil emoționat de această întâlnire, privirea și gesturile păreau a-i da de gol trăirile, în timp ce Adela își juca cu dezinvoltură rolul de prezentatoare. Cum era de așteptat, nu au lipsit întrebările despre viața de cuplu și despre rolul de tată pe care Dan Bordeianu l-a îmbrățișat cu toată puterea cu aproximativ un an în urmă. Cei doi s-au purtat foarte protocolar, dar și foarte natural, ca și cum ar fi fost doi foști buni prieteni, semn că nu există ranchiună sau resentimente între ei.

Având în vedere sentimentele puternice pe care le aveau cândva unul pentru celălalt și presupunerile tuturor că se îndreaptă către altar, ne putem doar imagina că a fost destul de greu nu neapărat să se revadă, cât să-și povestească fericirea și bucuriile pe care fiecare le trăiește acum cu altcineva, în familia actuală.

Dan Bordeianu alături de soția sa, Teodora, si fetița lor, Maria

Citeste si  Burta jos în 3 zile. Dieta cu cartofi te ajută să îţi recapeţi abdomenul!

S-a zvonit la momentul respectiv, mai exact cu 11 ani în urmă, că Adela și Dan s-au despărțit din cauza faptului că actorul i-ar fi fost infidel și ar fi înșelat-o chiar pe platourile de filmare ale telenovelei “Iubire ca-n filme”, cu o angajată care asigura figurația.

Adela Popescu alături de Radu Vâlcan și fiul lor, Alexandru

Atât Adela Popescu, în vârstă de 31 de ani, cât și Dan Bordeianu, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în 2015, Adela a ajuns la altar cu Radu Vâlcan, cu care are un băieţel, pe Alexandru, în timp ce Dan Bordeianu s-a căsătorit cu Teodora şi are o fetiţă, pe Maria.

Loading...
loading...