Shiloh, fiica celebrilor actori Angelina Jolie și Brad Pitt, amenință că va scoase la iveală amănunte din mariajul părinților ei. Aceasta este dezamăgită că mama sa nu grăbește încheierea divorțului de tatăl ei.

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a adus-o la capătul răbdării și pe fiica lor cea mare. Shiloh își dorește ca mama sa, actrița Angelina Jolie, să încheie mai repede divorțul de Brad Pitt pentru a putea merge să locuiască cu tatăl ei. Shiloh a amenințat că va face dezvăluiri din relația părinților ei dacă mama sa nu încheie divorțul.

„Shiloh nu vrea să locuiască cu mama sa și vrea să fie alături de tatăl ei, aceasta amenințând că o va demasca pe mama sa cu ceea ce aceasta ar fi spus despre Brad Pitt după separarea lor”, a dezvăluit revista In Touch.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 43 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004.

Citeste si :  Andreea Marin, mândră de fiica ei. „A crescut, au început întrebările, dar a ajuns și la vârsta la care mă poate și ajuta”

În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne.

După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

FOTO: Hepta

Loading...