Un bărbat din Focșani și-a bătut soția chiar în ziua în care se întorsese de la muncă din străinătate, pentru că, spune el, femeia a refuzat să întrețină relații sexuale cu el.

Nevasta are însă o altă variantă, povestind polițiștilor că omul obișnuia să bea și bătea de fiecare dată când se întorcea acasă. Individul de 54 de ani a fost trimis recent în judecată pentru violență în familie, la Judecătoria Focșani.

Femeia a primit un pumn în față pe 9 august 2018, și plină de sânge s-a refugiat la o vecină, anunțând Poliția. Bărbatul a recunoscut în fața anchetatorilor că a lovit-o, dar a spus că i-a dat doar o palmă, iar nevasta a alunecat pe gresie și s-a lovit mai rău. E posibil să-i fi dat și un pumn, a spus apoi agresorul, recunoscând că nu mai ține minte pentru că băuse.
La audieri femeia a declarat că în ultimii ani a fost plecată în străinătate și că venea acasă în fiecare an. A adăugat că de fiecare dată când se întorcea, soțul ei făcea scandal și o lovea, după ce consuma băuturi alcoolice, relatează monitoruldevrancea.ro.

Femeia a mai povestit că revenise în țară chiar în ziua în care a fost bătută, iar când a ajuns acasă și-a găsit soțul băut. Cearta a început, pentru că el nu mai voia să o lase să plece în străinătate. Femeia le-a spus procurorilor că pe fondul acestor discuții, a lovit-o cu pumnii în zona feței și a mâinilor, iar în urma loviturilor primite a început să-i curgă sânge din nas și gură și a căzut. A reușit într-un final să iasă din apartament și să ceară ajutor vecinilor, care auziseră deja scandalul și care au ajutat-o să-și revină.

Sursa foto: pixabay.com

Loading...