Și-a cumpărat un apartament de lux în București, dar are o problemă căreia nimeni nu-i găsește o explicație: „Nu pot să plec de acasă”

0
744
Baie

Nicoleta Nițu și-a cumpărat, în urmă cu un an, un apartament de lux în București. Se confruntă însă cu o problemă căreia nimeni nu-i găsește explicații.

Femeia s-a trezit cu baia inundată. Dar nu doar cu apă, ci cu apă și spumă. Ea a reclamat problema dezvoltatorului imobiliar, dar echipele trimise de acesta la fața locului n-au reușit să dea de cap problemei. Nimeni nu știe de unde vine spuma care-i invadează baia proprietarei.

Dezvoltatorul a anunțat-o că este plecat în vacanță până pe 7 ianuarie 2019 și nu poate interveni până atunci. Alte două familii au reclamat probleme similare.

„Nu își pot explica de unde este spuma”

„M-am trezit cu spumă în baie. O cantitate atât de mare, încât nu poate fi oprită cu nimic şi am contactat dezvoltatorul, având în vedere că aveam apartamentul un an de zile în garanţie, timp în care au tot promis că se remediază. Au trimis, într-adevăr, nu pot să zic că nu, echipa tehnică.

Au băgat camere, au verificat, au spus că nu este nicio problemă, nu e nimic înfundat şi nu îşi pot explica de unde este spuma asta. În ultima săptămână a fost zilnic, cam de două ori pe zi. Iar eu nu pot să plec de acasă”, a povestit Nicoleta Niţu, proprietara apartamentului.