Si-a inchiriat apartamentul pentru 3 saptamani unui strain, dar cand s-a intors in el a avut un soc! Uite in ce stare l-a gasit, pagubele sunt de peste 14.000 de euro

0
1115
11

Airbnb este o platforma online prin intermediul careia oamenii obisnuiti isi pot inchiria casa pentru perioade scurte de timp in schimbul unor sume de bani.

O femeie din Paris a avut insa o surpriza extrem de neplacuta dupa ce s-a intors la apartamentul ei si l-a gasit intr-o stare deplorabila!

Laurie Synakowski a fost plecata din oras timp de 3 saptamani si s-a gandit ca poate profita de faptul ca locuinta ei va fi libera pentru a castiga niste banuti in plus.

Chiriasul temporar a transformat-o insa intr-un dezastru! Patul era plin de fecale si urina, parchetul si mobila erau distruse, gunoaie si sticle sparte erau peste tot iar mirosul era insuportabil.

Laurie a avut un soc cand a vazut totul si, dupa o evaluare succinta realizata impreuna cu o firma specializata, a ajuns la concluzia ca pagubele se situeaza in jurul sumei de 14.000 de euro.

„Profilul celui care a stat aici temporar nu semnala nimic suspicios. Ba chiar avea comentarii pozitive de la celelalte gazde la care a stat. Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca se va ajunge aici”, a scris ea pe o retea de socializare.

Acum ea asteapta sa primeasca despagubiri din partea Airbnb, care are o politica ce acopera astfel de cazuri.