Copii Otraviti2

Un bărbat din Honduras și-a otrăvit cei trei copii și apoi s-a sinucis, după ce a auzit că soția sa ar avea alt partemner. Însă femeie nu îi fusese niciodată infidelă acestuia.

Oscar Efrain Blanco, un bărbat în vârstă de 30 de ani din orașul El Corpus din Honduras a făcut un gest care a șocat întreaga comunitate locală.

Acesta și-a otrăvit cei trei copii – Oscar Eduardo Blanco, de 11 ani, Maynor Josue Blanco, de 9 ani, și Oscar Blanco, de 6 ani. Bărbatul le-a dat să bea milshake cu erbicid fiilor săi, după care s-a sinucis.

Motivul pentru care Oscar Efrain Blanco a decis să-și omoare copiii și apoi să se sinucidă a fost legat de soția sa, Yohana Maradiaga, în vârstă de 27 de ani, care se afla la muncă în Spania de doi ani.

Înainte de tragedie, o vcecină i-a arătat lui Oscar o fotografie de pe o rețea de socializare, în care partenera sa de viață apărea alături de alt bărbat. În plus, lui Oscar i s-a spus că femeia ar avea o relație cu acel bărbat în urmă cu trei luni. Orbit de gelozie, Oscar a decis să-și otrăvească copii și să își pună capăt zilelor, relatează laprensa.hn.

Ulterior s-a aflat că femeia nu îi era nici pe departe infidelă partenerului ei de viață.

După tragedie, Yohana Maradiaga a transmis un mesaj cutremurător în mediul online.

„Copiii mei, mi-ați lăsat un gol imens în suflet. Nu știu cum voi putea să trăiesc fără voi, viața mea fără voi nu va mai fi la fel. Ce voi face când mă voi întoarce și nu o să vă mai văd niciodată?…”, a scris ea.

FOTO: laprensa.hn

Loading...