Și-a strangulat soția și a mințit că aceasta e plecată din țară. A ascuns cadavrul în curtea casei

0
1790
Strangulata1

Un bărbat din Venezuela și-a strangulat soția și a îngropat cadavrul în curtea casei. Acesta le-a spus rudelor și cunoscuților că partenera sa plecase din țară.

Yumaira del Carmen Chacin, în vârstă de 61 de ani, a dispărut din data de 6 martie. Încă de la dispariția femeii, copiii acesteia au bănuit că este ceva în neregulă. L-au suspectat pe partenerul de viață al mamei lor, Eddy Heberto Moran Loaiza, că ar fi în spatele acestei dispariții a Yumairei.

Eddy Moran, un muncitor în construcții în vârstă de 51 de ani, le-a explicat tutror celor care întrebau de partenera sa de viață că aceasta plecase în străinătate, în Columbia, pentru ale vizita pe fiica și nepoata ei.

Mauro Moran, unul dintre copiii femeii, a avut dubii în ceea ce privește plecarea mamei sale, dat fiind că aceasta nu luase niciun bagaj cu ea și nici bani. Acesta a apelat la ajutorul polițiie, care a început o anchetă.

La o lună și jumătate după dispariția femeiii și în urma incvestigațiilor făcute de poliție, partenerul de viață al acesteia și-a mărturisit crima. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a strangulat-o pe Yumaira în urma unei discuții aprinse pe care au avut-o. Ulterior, acesta a îngropat cadavrul în curtea casei în care locuiau, potrivit panorama.com.

Citeste si :  Raed Arafat: Majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil se vor rezolva până pe 15 iunie