Si-a infuriat toti cunoscutii cand a anuntat pe Facebook ca isi vinde virginitatea pentru 360.000 de euro: „Ce faci acum, te prostituezi? Nu credeam ca ai ajuns atat de jos!” Cand le-a spus de ce face asta, multi au inceput sa planga!

0
1712
Media 147746786759858000

Fata din imaginile alaturate a devenit celebra pe internet dintr-un motiv nu tocmai ortodox, si a starnit dezbateri aprinse.

Katherine Stone, in varsta de 20 de ani, si-a socat toti cunoscutii in momentul in care a anuntat pe contul ei de Facebook ca isi vinde virginitatea primului barbat care ii va oferi cel putin 360.000 de euro in schimbul ei.

Initial toata lumea a blamat-o, spunandu-i ca este o tanara de moravuri usoare si ca, practic, ceea ce face se numeste prostitutie. Ulterior Katherine a venit si cu explicatia acestui gest.

Cu banii castigati, ea doreste sa reconstruiasca locuinta familiei sale, care a fost mistuita de un incendiu puternic; din nefericire nu au mai putut salva nimic, iar acum stau la mila rudelor.

O parte dintre cei care i-au aflat povestea s-au declarat impresionati de gestul ei si au ajutat-o cu donatii. Altii insa isi mentin parerea ca gestul este total nepotrivit.