Si-a inscenat inmormantarea ca sa vada cine o iubeste cu adevarat si cine ar suferi daca ea nu ar mai fi. A ramas socata cand a vazut ce faceau cei care stateau langa sicriul ei: „La asa ceva nu ma asteptam!”

0
2171
Media 147879273218287500

O femeie in varsta de 44 de ani a planuit, alaturi de cateva rude, un eveniment bizar.

Poate parea greu de crezut insa Vera Lucia da Silva si-a planuit in secret propria inmormantare; motivul? A vrut sa vada cine ar suferi cu adevarat dupa ea.

Pregatirile au durat cateva zile, timp in care Vera si-a achizitionat tot ce trebuie, de la haine, pana la sicriu, aranjamente florale si chiar truse speciale de machiaj, pentru ca totul sa para cat mai veridic.

Doar cativa membri din familia ei au stiut adevarul, faptul ca totul este o inscenare; restul invitatilor chiar au crezut ca femeie murise. Spre surprinderea ei, o singura persoana a plans la eveniment.

Este vorba despre cea mai buna prietena a ei, Irene, cu care se cunostea inca din copilarie. Vera a constatat cu stupoare ca restul participantilor nu erau atat de afectati, unele grupuri chiar gaseau puterea de a rade serios in apropierea sicriului ei.

„Am invatat multe in urma acestui experiment, acum stiu cine imi este cu adevarat prieten si cine nu. Nu a fost usor, mi-a fost greu sa stau nemiscata, sa nu ma dau de gol. Nu regret ca am facut acest lucru”, a spus ea.

Voua cum vi se pare gestul ei?