Si-a pus o poza deocheata pe Facebook, dar nu s-a gandit in niciun moment ca tatal ei s-ar putea sa o vada, ceea ce s-a si intamplat! E genial ce comentariu i-a lasat barbatul, a facut-o de ras!

0
1978
Media 147221660950531000

Imaginea de mai jos a devenit virala pe retelele de socializare si a starnit hohotele de ras ale tuturor celor care au vazut-o.

Samantha, o tanara ce nu pare a avea mai mult de 18 ani, si-a uimit toti prietenii in momentul in care a postat pe profilul ei de Facebook o imagine nepotrivita.

Ea s-a fotografiat cu bluza ridicata, lasandu-si sutienul si sanii la vedere. La poza a adaugat urmatoarea descriere: „Voiam sa pun imaginea asta pe Snapchat, dar cred ca pe Facebook e mai bine”.

Partea amuzanta acum urmeaza: tanara nu s-a gandit in niciun moment la faptul ca tatal ei ar putea vedea fotografia deocheata, ceea ce s-a si intamplat.

Omul nu s-a sfiit sa lase un comentariu: „Voiam sa iti transfer niste bani, dar cred ca e mai bine sa iti iei o slujba”. Tanara a incercat sa-si repare greseala, fara succes insa.

„Tata, imi pare rau! O sa sterg poza! Imi mai trimiti bani?”, a comentat ea.