Simina Gravida

Simina de la Puterea Dragostei a vorbit despre sarcina ei și despre copilul pe care-l va naște în primăvară.

Simina de la Puterea Dragostei este însărcintă în 17 săptămâni, iar la ultima vizită la medic a aflat și ce sex are bebelușul său. Simina este gravidă cu Alex Zănoagă și în primăvară ea va aduce pe lume un băiețel.

Simina a povestit recent că a avut până acum o sarcină ușoară. ”Nu am avut și nu am grețuri, nu am pofte. Nu mi-a fost deloc rău. Până acum m-am îngrășat 3 kg în patru luni și jumătate. Aveam 61 și acum am 64 kg”, a spus Simina.

Iubita lui Alex Zănoagă a povestit și că își dorește să nască natural. ”O să nasc în aprilie, așa au spus medicii până acum. O să fie Taur, așa cum e și sora mea. Vreau să nasc natural, doar cu epidurală ca să nu mă doară foarte rău. Acum vom vedea”, a afirmat Simina.

Alex Zănoagă a lansat o melodie dedicată iubitei sale, Simina de la Puterea Dragostei

Zilele trecute, Alex Zănoagă a lansat și prima sa melodie, care îi este dedicată iubitei sale Simina. Versurile cântecului spune povestea de iubire dintre cei doi. Nu este primul iubit care-i dedică Siminei o melodie.

Pe vremea când Simina era în casa de la Puterea Dragostei și se iubea cu Jador, acesta i-a compus o meldie, iar după despărțirea lor, mulți au fost cei care au susținut că manelistul își cânta în piese dezamăgirea și suferința din dragoste.  


Loading...