Simona Lazarovici, adolescenta din Suceava care a murit arsă de vie într-un accident alături de alți patru tineri, nu poate fi înmormântată. Trupul adolescentei de 16 ani nu a fost ridicat de părinți, la aproape o săptămână de la accidentul înfiorător.

Simona se afla în mașina care a ars ca o torță, săptătmâna trecută, în urma unui accident produs în localitatea Ilișești, pe DN17, drumul care face legătura între Suceava și Gura Humorului. Alături de ea s-au stins Andrei Prelucă din Capu Câmpului, Beniamin Marian Paraliuc din Gura Humorului, Emanuel Darius Paraliuc din Gura Humorului și Ciprian Năsăudeanu, șoferul de 26 de ani, care s-a oferit să-i ducă acasă cu mașina, după ce au petrecut cu toții într-un club, de Halloween, scrie suceavanews.ro.

Dacă prietenii fetei au fost conduși pe ultimul drum de rude și prieteni, Simona nu a fost încă înmormântată. Potrivit apropiaților, trupul fetei nu a fost luat acasă de părinți până acum, notează sursa citată.

Citeste si  Cristina si-a facut bagajul si a fugit de acasa! Nicolae Guta, negru de suparare, baga divort: "De cateva luni"

„Copilul ăsta a fost lăsat singur, a crescut singur, a învățat singur”, spune una dintre persoanele care îi cunosc familia tinerei.

Îndurerați, prietenii Simonei vor acum să strângă bani pentru ca fata să fie înmormântată creștinește.