A simțit că trebuie nască și s-a dus la spital imediat. Anesteziată, nu a crezut câ vede bine, dar când s-a dezmeticit, s-a uitat la copil, s-a uitat la medic și a început să râdă. Ce ținea în brațe

0
4615
A Simtit Ca Trebuie Nasca Si S A Dus La Spital Imediat Anesteziata Nu A Crezut Ca Vede Bine Dar 489326

Nașterea unui copil e un lucru de-a dreptul înspăimântător pentru orice familie, dar el devine și mai terifiant atunci când doctorul apare la operație îmbrăcat în costumație de clovn nebun.

Brittany Selph, de 32 de ani și soțul ei, Justin, de 33 de ani, așteptau al treilea copil al familiei pe 5 noiembrie. Dar fetița lor a decis să vină mai repede pe lume, chiar de Halloween.

Familia și-a dus ceilalți doi copii la școală, după care s-a grăbit la spitalul din Tennessee și s-a întâlnit cu medicul ginecolog. Numai că acesta era îmbrăcat în costumul lui Heath Ledger, filmul The Dark Night, al seriei Batman.

Am început să râdem, atunci când am intrat în cameră, a povestit bărbatul. „Soția mea fiind o femeie cu mintea deschisă și cu simțul umorului a spus că ar fi amuzant să aibă parte de o asemenea naștere”, a povestit bărbatul.

Așa că, atunci când a venit clipa, femeia a născut asistată de medicul îmbrăcat ca Joker. Soțul a fotografiat totul și a postat imediat imaginile pe rețelele de socializare.