Silasi2

Ciprian Silași s-a afișat alături de o brunetă la Untold, iar apropiații susțin că s-au și sărutat în văzul lumii.

La finele lunii iulie, a explodat bomba în rândul fanilor Exatlon! Ciprian Silași, unul dintre cei mai apreciați ”războinici”, și, totodată, un îndrăgit cântăreț de muzică populară din zona Sibiului, în mod suprizător, se despărțise de iubita sa, Diana Romanesse, cea cu care avea o relație de mai bine de nouă ani și care i-a dăruit un băiețel!

Zvonurile că Ciprian Silași ar fi pus capăt relației cu iubita ar fi apărut încă din ianuarie, însă ele au prins contur odată cu lansarea piesei ”Crenguță de lemn uscat”, în versurile căreia artistul lasă să se înțeleagă că s-a separat de partenera lui de viață! Mai mult, surse din preajma artistului susțineau că el și Diana și-ar fi spus adio, dar ar fi preferat să păstreze discreția și să nu facă nimic public.

Cu toate acestea, Ciprian a plecat din casa în care a locuit cu mama copilului său și s-ar fi mutat într-unul din apartamentele pe care le deține în Sibiu.

Totul a fost confirmat până la urmă de Silași, care, în premieră, a spus tot adevărul! ”Eu și Diana suntem separați din februarie. Însă, ne vedem destul de des, fiindcă toată lumea știe că noi avem un băiețel minunat, pe Mladin, de care avem grijă împreună”, a declarat vedeta de la Exatlon la emisiunea live ”Ștafeta mixtă”!

Ciprian Silași are o nouă iubită? S-a sărutat cu ea în văzul lumii?

La două luni de la acea declarație, evenimentele au luat o cu totul altă turnură în viața cântărețului. Astfel, după ultimele informații venite din zona showbiz-ului mioritic, se pare că el încearcă să își refacă viața, și nu orcum, ci cu o femeie superbă.

Ciprian Silași are o nouă iubită? Se poate spune și așa, în condițiile în care, persoane apropiate ”războinicului” l-ar fi văzut pe acesta, recent, la Untold, în compania unei domnișoare, cu care, gurile rele spun că el s-ar fi și sărutat la fața locului.