SOC URIAS: Angela Similea a pierdut averea mostenita de la Victor Surdu! Fostul cumnat a castigat procesul cu interpreta EXCLUSIV

0
1361
10372896 750868828268484 3542510711045749215 O

Angela Similea a pierdut o parte din mostenirea lui Victor Surdu.

Angela Similea a pierdut procesul cu Gabriel Surdu, fostul ei cumnat, si automat a pierdut o parte din averea mostenita de la sotul ei, Victor Surdu. Este vorba de o casa si un teren de 6.500 mp de langa Iasi, pe care Victor Surdu il mostenise, la randul lui, de la mama sa, moarta in 2002. Alaturi de Angela Similea, in proces au fost chemate si cele doua fiice ale lui Victor Surdu: Monica Stefania si Afrodita Victorita, ele fiind co-proprietare ale terenului impreuna cu interpreta.

In urma cu doua zile, Judecatoria Iasi a decis ca respectiva proprietate sa-i revina in totalitate lui Gabriel Surdu, fratele lui Victor. Se pare ca ieseanul ar vrea sa ridice aici un cartier de vile, in continuarea celui pe care l-a ridicat in apropiere cu ceva vreme in urma. Locatia exacta a proprietatii este: satul Visani, comuna Barnova, pe terenul fostei ferme 2 Peri. Conform evaluarilor facute de experti in timpul procesului, valoarea terenului este de 132,745 lei. Nici Angela Similea si nici fiicele lui Victor Surdu nu au solicitat plata unei sulte (o suma de bani data in compensatie de catre cel care solicita si primeste un bun nepartajabil).

Angela Similea are timp 30 de zile sa fata apel la decizia judecatorilor, insa cel mai probabil aceasta nu o va face. Interpreta a declarat intr-un interviu ca nu are nici o pretentie la aceasta proprietate. Chiar si in aceste conditii, procesul pentru mostenirea lui Victor Surdu a durat aproape doi ani.