Șocant! Un băiețel în vârstă de 6 ani, găsit legat în lanț de tatăl lui! Ce le-a zis polițiștilor când l-au găsit, ți se rupe sufletul

0
3932
15411788 7195359 Image M 1 1561826418764

Un băiețel în vârstă de 6 ani a trăit un adevărat coșmar din cauza tatălui său.

Imaginile cu un băiețel în vârstă de numai șase ani legat cu lanțuri ca un câine au cutremurat o lume întreagă.

Micuțul care a fost torturat este originar dintr-un sat din Ucraina, iar imaginile în care este legat precum un câine i-au îngrozit pe anchetatori.

Scenele șocante au avut loc într-un sat din Ucraina, iar cel care a apelat la această formă de tortură a fost chiar tatăl micuțului, care s-a gândit că astfel îl va educa pe copil.

Atunci când a fost găsit de către autorități, copilul prezenta numeroase semne de violență pe corp. Era ținut într-o cameră insalubră, era aproape dezbrăcat și lovit peste tot.

Mai mult decât atât, copilașul era obligat de către părintele său să stea în genunchi ore întregi.

Micuțul era crescut de către tatăl său, în vârstă de 36 de ani și de mama sa vitregă, în vârstă de 27 de ani.

Atunci când nu făcea ceea ce i se spunea, copilul era ținut într-o cameră separată din casă, unde era adesea lovit.

Copilul le-a spus colegilor ce a pățit

Doar atunci când mergea la școală era eliberat, iar aceasta a fost salvarea lui. Copilul a ajuns să le povestească și colegilor săi că este ținut în lanțuri acasă și nu a durat mult până când povestea a ajuns la urechile anchetatorilor. Tatăl copilului va fi decăzut din drepturi, iar copilul va urma ședințe lungi de terapie pentru a trece peste acest moment traumatizant al vieții sale.

Nu o singură dată copilul a fost luat de lângă părinții săi și dus la orfelinat, din cauza violenței. Cu toate acestea, părinții au reușit de fiecare dată să îl ia înapoi acasă.

Foto: Ukraine National Police/east2wes