Noi dezvăluiri în cazul accidentului produs vineri dimineață pe autostrada Timișoara – Lugoj de un șofer care a condus pe contrasens. Polițiștii l-au identificat pe proprietarul mașinii, considerat principalul suspect în acest caz.

Șoferul de 43 de ani care ar fi provocat accidentul mortal a fost dus la audieri la secția de Poliție din orașul Făget. Bărbatul dă explicații anchetatorilor despre motivul pentru care a părăsit locul accidentului pe care l-ar fi provocat după ce a pătruns pe autostradă pe contrasens.

A fost prins șoferul fugar acuzat că ucis un copil și pe bunicii săi după ce a condus pe contrasens pe autostrada Timișoara – Lugoj. Adrian Vasiliu a fost descoperit în halta CFR Susani din apropierea comunei Traian Vuia de unde voia să ia un tren.

Bărbatul de 43 de ani avea o alcoolemie de 0,39 la mie în aerul expirat, conform Opinia Timișoarei.

Doi oameni au murit, iar doi copii de șase ani au ajuns în comă la spital, în urma unui accident înfiorător produs pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj din cauza unui șofer care a pătruns pe contrasens.

Citeste si :  Un tânăr a murit și alte două persoane au fost rănite într-un accident produs în Botoşani

Din păcate, unul dintre minori, un băiețel de cinci ani, a murit la spital.

Șoferul a fugit de la fața locului imediat după ce a provocat tragedia. La scurt timp, polițiștii l-au identificat pe proprietarul mașinii.

Este vorba despre Adrian Ioan Vasiliu, un bărbat din comuna Tomești, sat Românești, care este principalul suspect în cazul accidentului violent, relatează Opinia Timișoarei.

Bărbatul este căutat acum de polițiști. Anchetatorii urmează să stabilească dacă el s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului. În mașină, alături de șofer s-ar mai fi aflat încă o persoană, conform sursei citate.

Vineri dimineață, două mașini s-au ciocnit frontal, pe autostrada Timișoara – Lugoj, în apropierea nodului rutier de la Balinț. Într-unul dintre autoturisme se aflau trei adulți și doi copii. Doi dintre adulți au rămas încarcerați și au murit pe loc.

Trupurile acestora au fost recuperate de pompieri. Cei doi copii sunt în comă și, alături de tatăl lor, au fost transportați la Spitalul din Timișoara.

Citeste si :  Mario Iorgulescu implicat intr-un grav accident! Fiul lui Gino Iorgulescu este in stare grava la spital, celalalt sofer a murit
Loading...